آشپزی فوری و خوشمزه: گلچینی از نی نی سایت (26 ایده)
همه ما گاهی اوقات دنبال دستور غذاهای سریع و خوشمزه هستیم، مخصوصا وقتی وقت کمی داریم یا حوصله آشپزی مفصل نداریم. نی نی سایت یک منبع عالی برای پیدا کردن اینجور دستورهاست. در اینجا 26 ایده غذای فوری و خوشمزه که از تجربیات کاربران نی نی سایت جمع آوری شده، تقدیمتون میشه:

این لیست شامل غذاهای متنوعی از جمله غذاهای گیاهی، گوشتی، و غذاهای مناسب برای بچههاست. امیدوارم از این ایدهها لذت ببرید!
- ✔️
املت قارچ و پنیر:
یک صبحانه یا شام سریع و مقوی. - ✔️
نیمرو با گوجه فرنگی:
یک غذای کلاسیک و ساده. - ✔️
کتلت سیب زمینی:
هم خوشمزه هم سیر کننده. - ✔️
کوکو سبزی:
یک انتخاب عالی برای یک ناهار سبک. - ✔️
ماکارونی فوری:
با سس دلخواه خودتون. - ✔️
اسنک پنیر و خیار:
یک میان وعده سالم و سریع. - ✔️
سالاد الویه:
یک غذای خوشمزه برای مهمانی های کوچک. - ✔️
ساندویچ مرغ:
با مرغ پخته شده از قبل. - ✔️
خوراک لوبیا چیتی:
یک غذای سیر کننده و مقوی. - ✔️
عدسی:
یک غذای سنتی و خوشمزه. - ✔️
آش رشته فوری:
با رشته آش آماده و سبزیجات منجمد. - ✔️
سوپ جو:
یک سوپ ساده و مغذی. - ✔️
املت اسفناج:
یک غذای سالم و خوشمزه. - ✔️
ساندویچ تخم مرغ:
با تخم مرغ آب پز یا نیمرو. - ✔️
سیب زمینی سرخ کرده:
یک غذای محبوب بین بچه ها. - ✔️
ناگت مرغ خانگی:
سالم تر و خوشمزه تر از ناگت های آماده. - ✔️
پیتزا فوری:
با نان آماده و مواد دلخواه. - ✔️
کوفته تبریزی فوری:
با بهرهگیری از گوشت چرخ کرده آماده و بسته های آماده کوفته. - ✔️
دلمه برگ مو فوری:
با برگ موی کنسروی. - ✔️
میرزا قاسمی:
یک غذای گیاهی خوشمزه و سریع. - ✔️
کشک بادمجان:
یک غذای سنتی و خوشمزه. - ✔️
حلیم فوری:
با جو پرک و شیر. - ✔️
شیر برنج:
یک دسر ساده و خوشمزه. - ✔️
فرنی:
یک دسر مقوی برای کودکان. - ✔️
طالبی با بستنی:
یک دسر خنک و خوشمزه برای تابستان. - ✔️
آب دوغ خیار:
یک نوشیدنی خنک و سیر کننده برای روزهای گرم.
امیدوارم این لیست برای شما مفید باشد و بتوانید با بهرهگیری از آن غذاهای خوشمزه و سریعی را برای خود و خانواده تان تهیه کنید.
نوش جان!
26 ایده غذای فوری و خوشمزه از نی نی سایت
1. املت گوجه فرنگی با پنیر فتا
یکی از سادهترین و محبوبترین غذاها. فقط کافیه گوجهفرنگی خرد شده رو تفت بدید، تخممرغ اضافه کنید و در آخر با پنیر فتا سرو کنید. خیلیها پیشنهاد میدن کمی پیازداغ هم بهش اضافه بشه که طعمش رو بهتر میکنه. بعضی ها هم املت رو با نون بربری ترجیح میدن. پنیر فتا به املت یه طعم شور و خاص میده.
2. نیمرو با کره و نان تست
یه صبحانه یا شام ساده و مقوی. تخممرغ رو توی کره سرخ کنید و با نون تست سرو کنید. اضافه کردن کمی نمک و فلفل سیاه طعمش رو بهتر میکنه. میتونید از زرده عسلی یا نیمروی کاملا پخته استفاده کنید. نان تست رو هم میتونید توی همون کره تفت بدید. بعضیها هم نیمرو رو با سس کچاپ دوست دارن. میتونید از تخم مرغ محلی برای طعم بهتر استفاده کنید.
3. ماکارونی فوری
ماکارونی رو آبکش کنید و با سس گوجهفرنگی آماده مخلوط کنید. میتونید گوشت چرخکرده یا سویا هم بهش اضافه کنید. اضافه کردن پیاز داغ و سیر طعمش رو عالی میکنه. میتونید از ادویه های ماکارونی هم استفاده کنید. اگه وقت دارید، میتونید سس ماکارونی رو خودتون درست کنید. اضافه کردن قارچ و فلفل دلمه ای هم پیشنهاد میشه. میتونید از ماکارونی فرمی هم استفاده کنید.
4. عدسی
عدس رو با آب بپزید و با پیاز داغ و ادویه سرو کنید. اضافه کردن سیب زمینی نگینی طعمش رو بهتر میکنه. میتونید از آب قلم هم برای پخت عدسی استفاده کنید. بعضی ها عدسی رو با گلپر دوست دارن. میتونید عدسی رو با نون سنگک سرو کنید. اضافه کردن کمی سرکه یا آبلیمو هم به عدسی مزه میده.
5. آش رشته فوری
آش رشته آماده رو بگیرید و با پیاز داغ، سیر داغ و نعنا داغ تزیین کنید. میتونید کشک هم بهش اضافه کنید. اگه وقت دارید میتونید آش رشته رو خودتون بپزید. اضافه کردن سبزی آش هم به آش طعم بهتری میده. بعضی ها آش رشته رو با سرکه و سیر دوست دارن. میتونید از رشته آشی پلویی هم استفاده کنید.
6. کوکو سیب زمینی
سیب زمینی رنده شده رو با تخممرغ، پیاز رنده شده و ادویه مخلوط کنید و سرخ کنید. اضافه کردن سبزی معطر به کوکو طعمش رو بهتر میکنه. میتونید از آرد سوخاری هم برای انسجام بیشتر کوکو استفاده کنید. بعضی ها کوکو رو با ماست سرو میکنن. میتونید از سیب زمینی آب پز هم برای تهیه کوکو استفاده کنید. اضافه کردن کمی زردچوبه به کوکو رنگ بهتری میده.
7. ساندویچ تخم مرغ آب پز
تخم مرغ آب پز رو رنده کنید و با سس مایونز، نمک و فلفل مخلوط کنید و داخل نون ساندویچی بذارید. اضافه کردن خیارشور رنده شده طعمش رو بهتر میکنه. میتونید از نون تست هم استفاده کنید. بعضی ها ساندویچ رو با کاهو دوست دارن. میتونید از سس خردل هم به جای سس مایونز استفاده کنید. اضافه کردن جعفری خرد شده به ساندویچ طعم تازه تری میده.
8. املت قارچ
قارچ خرد شده رو تفت بدید و با تخممرغ مخلوط کنید و بپزید. اضافه کردن پیاز داغ و فلفل دلمه ای طعمش رو بهتر میکنه. میتونید از پنیر پیتزا هم برای روی املت استفاده کنید. بعضی ها املت رو با سس کچاپ دوست دارن. میتونید از قارچ دکمه ای یا قارچ صدفی استفاده کنید. اضافه کردن کمی آویشن به املت طعم بهتری میده.
9. تن ماهی با نان
تن ماهی رو با پیاز خرد شده، آبلیمو و فلفل مخلوط کنید و داخل نون بذارید. اضافه کردن خیارشور و گوجه فرنگی طعمش رو بهتر میکنه. میتونید از نون باگت یا نون لواش استفاده کنید. بعضی ها تن ماهی رو با سس مایونز دوست دارن. میتونید از تن ماهی رژیمی هم استفاده کنید. اضافه کردن جعفری خرد شده به تن ماهی طعم تازه تری میده.
10. سوپ جو فوری
سوپ جو آماده رو بگیرید و با جعفری خرد شده تزیین کنید. میتونید آبلیمو هم بهش اضافه کنید. اگه وقت دارید میتونید سوپ جو رو خودتون بپزید. اضافه کردن قارچ و هویج به سوپ جو طعم بهتری میده. بعضی ها سوپ جو رو با خامه دوست دارن. میتونید از جو پرک هم برای تهیه سوپ جو استفاده کنید.
11. الویه
سیب زمینی و تخم مرغ آب پز رنده شده، خیارشور نگینی، مرغ پخته ریش ریش و سس مایونز را با هم مخلوط کنید. اضافه کردن نخود فرنگی و هویج پخته نگینی طعمش رو بهتر میکنه. میتونید از نون تست برای سرو الویه استفاده کنید. بعضی ها الویه رو با سس هزار جزیره دوست دارن. میتونید به جای مرغ از کالباس استفاده کنید. اضافه کردن آبلیمو به الویه مزه بهتری میده.
12. املت اسفناج
اسفناج خرد شده رو تفت بدید و با تخممرغ مخلوط کنید و بپزید. اضافه کردن پیاز داغ و سیر طعمش رو بهتر میکنه. میتونید از پنیر پیتزا هم برای روی املت استفاده کنید. بعضی ها املت رو با ماست سرو میکنن. میتونید از اسفناج تازه یا فریز شده استفاده کنید. اضافه کردن کمی جوز هندی به املت طعم بهتری میده.
13. خوراک لوبیا با نان
لوبیا چیتی رو با پیاز داغ، رب گوجه فرنگی و ادویه بپزید. اضافه کردن سیب زمینی نگینی طعمش رو بهتر میکنه. میتونید از آب قلم هم برای پخت خوراک لوبیا استفاده کنید. بعضی ها خوراک لوبیا رو با گلپر دوست دارن. میتونید خوراک لوبیا رو با نون سنگک سرو کنید. اضافه کردن کمی سرکه یا آبلیمو هم به خوراک لوبیا مزه میده.
14. کتلت
گوشت چرخ کرده، سیب زمینی رنده شده، پیاز رنده شده و ادویه را با هم مخلوط کنید و سرخ کنید. اضافه کردن سبزی معطر به کتلت طعمش رو بهتر میکنه. میتونید از آرد سوخاری هم برای انسجام بیشتر کتلت استفاده کنید. بعضی ها کتلت رو با ماست سرو میکنن. میتونید از گوشت چرخ کرده گوسفندی یا گوساله استفاده کنید. اضافه کردن کمی زردچوبه به کتلت رنگ بهتری میده.
15. ساندویچ مرغ
مرغ پخته ریش ریش شده رو با سس مایونز، نمک و فلفل مخلوط کنید و داخل نون ساندویچی بذارید. اضافه کردن خیارشور رنده شده طعمش رو بهتر میکنه. میتونید از نون تست هم استفاده کنید. بعضی ها ساندویچ رو با کاهو دوست دارن. میتونید از سینه مرغ یا ران مرغ استفاده کنید. اضافه کردن جعفری خرد شده به ساندویچ طعم تازه تری میده.
16. کوکو سبزی
سبزی کوکو رو با تخممرغ و ادویه مخلوط کنید و سرخ کنید. اضافه کردن گردو و زرشک به کوکو طعمش رو بهتر میکنه. میتونید از آرد هم برای انسجام بیشتر کوکو استفاده کنید. بعضی ها کوکو رو با ماست سرو میکنن. میتونید از سبزی کوکوی آماده هم استفاده کنید. اضافه کردن کمی زردچوبه به کوکو رنگ بهتری میده.
17. سوسیس تخم مرغ
سوسیس خرد شده رو تفت بدید و با تخممرغ مخلوط کنید و بپزید. اضافه کردن پیاز داغ و فلفل دلمه ای طعمش رو بهتر میکنه. میتونید از پنیر پیتزا هم برای روی سوسیس تخم مرغ استفاده کنید. بعضی ها سوسیس تخم مرغ رو با سس کچاپ دوست دارن.
18. ماست و خیار
خیار رنده شده رو با ماست، نعنا خشک و گردو خرد شده مخلوط کنید. اضافه کردن سیر رنده شده طعمش رو بهتر میکنه. میتونید از کشمش هم استفاده کنید. بعضی ها ماست و خیار رو با گل محمدی دوست دارن. میتونید از ماست چکیده یا ماست معمولی استفاده کنید. اضافه کردن کمی نمک و فلفل به ماست و خیار مزه بهتری میده.
19. سالاد شیرازی
خیار، گوجه فرنگی و پیاز رو نگینی خرد کنید و با آبلیمو، نمک و فلفل مخلوط کنید. اضافه کردن نعنا خشک طعمش رو بهتر میکنه. بعضی ها سالاد شیرازی رو با آبغوره دوست دارن. میتونید از فلفل دلمه ای هم استفاده کنید. اضافه کردن کمی روغن زیتون به سالاد شیرازی مزه بهتری میده.
20. نودل
نودل رو طبق دستور روی بسته بپزید و با ادویه مخصوصش مخلوط کنید. اضافه کردن سبزیجات خرد شده طعمش رو بهتر میکنه. میتونید از قارچ و فلفل دلمه ای هم استفاده کنید. بعضی ها نودل رو با تخم مرغ نیمرو دوست دارن.
21. آش جو
جو پرک رو با آب بپزید و با پیاز داغ و ادویه سرو کنید. اضافه کردن سبزی آش طعمش رو بهتر میکنه. میتونید از آب قلم هم برای پخت آش جو استفاده کنید. بعضی ها آش جو رو با کشک دوست دارن. میتونید آش جو رو با نون سنگک سرو کنید. اضافه کردن کمی نعنا داغ هم به آش جو مزه میده.
22. سیب زمینی سرخ کرده
سیب زمینی رو خلالی خرد کنید و سرخ کنید. اضافه کردن نمک و فلفل طعمش رو بهتر میکنه. بعضی ها سیب زمینی سرخ کرده رو با سس کچاپ دوست دارن. میتونید از سرخ کن هم استفاده کنید. اضافه کردن کمی پودر سیر به سیب زمینی سرخ کرده طعم بهتری میده.
23. پوره سیب زمینی
سیب زمینی رو آب پز کنید و له کنید و با کره و شیر مخلوط کنید. اضافه کردن نمک و فلفل طعمش رو بهتر میکنه. بعضی ها پوره سیب زمینی رو با پنیر پیتزا دوست دارن. میتونید از سیر رنده شده هم استفاده کنید. اضافه کردن کمی جعفری خرد شده به پوره سیب زمینی طعم بهتری میده.
24. فرنی
آرد برنج رو با شیر و شکر مخلوط کنید و بپزید تا غلیظ بشه. اضافه کردن گلاب طعمش رو بهتر میکنه. بعضی ها فرنی رو با دارچین دوست دارن. میتونید از خلال پسته و بادام هم استفاده کنید. اضافه کردن کمی وانیل به فرنی طعم بهتری میده.
25. حلوا
آرد رو تفت بدید و با روغن و شکر مخلوط کنید و بپزید. اضافه کردن گلاب و زعفران طعمش رو بهتر میکنه. بعضی ها حلوا رو با گردو دوست دارن. میتونید از خلال پسته و بادام هم استفاده کنید. اضافه کردن کمی هل به حلوا طعم بهتری میده.
26. دال عدس
عدس قرمز رو با پیاز داغ، سیر و ادویه بپزید. اضافه کردن سیب زمینی نگینی طعمش رو بهتر میکنه. میتونید از آب قلم هم برای پخت دال عدس استفاده کنید. بعضی ها دال عدس رو با گلپر دوست دارن. میتونید دال عدس رو با نون سنگک سرو کنید. اضافه کردن کمی آبلیمو هم به دال عدس مزه میده.







یکی از اشتباهات رایج در تهیه غذاهای فوری اضافه کردن نمک زیاد به مواد اولیه است. این کار نه تنها طعم طبیعی مواد را از بین می برد، بلکه برای سلامت بدن مضر است. به جای نمک می توان از سبزیجات معطر، آبلیمو یا ادویه های ملایم برای طعم دادن استفاده کرد. وقتی زیاد نمک به غذا اضافه کنی، بعدا نمی توانی آن را اصلاح کرد و کل غذا خراب می شود.
پختن غذاهای فوری با حرارت خیلی بالا از دیگر خطاهای معمول است. این کار باعث می شود مواد غذایی ارزش غذایی خود را از دست بدهند و احتمال سوختن آنها بالا می رود. بهترین روش این است که حرارت را متوسط نگه داریم و صبور باشیم. من بارها دیده ام که عجله در پخت باعث شده غذایم یا نپخته بماند یا بسوزد.
نگهداری مواد غذایی آماده شده برای مدت طولانی در یخچال هم اشتباه است. مثلا سبزیجات پخته شده بعد از دو روز طعم و خواص خود را از دست می دهند. بهتر است مواد را به اندازه نیاز و برای یک یا دو وعده آماده کنیم. از زمانی که فهمیدم این موضوع، همیشه غذایم تازه تر و خوشمزه تر شده است.
آخرین نکته اینکه نباید فکر کنیم غذاهای فوری لزوما نیاز به مواد اولیه ارزان و بی کیفیت دارند. استفاده از مواد مرغوب تفاوت زیادی در نتیجه نهایی ایجاد می کند. حتی در ساده ترین غذاها مثل نیمرو، استفاده از تخم مرغ محلی و کره طبیعی طعمی فوق العاده ایجاد می کند که ارزش هزینه بیشتر را دارد.