نی‌ نی سایت

بهترین غذایی که پختم: یک سفر خوشمزه به نی نی سایت




بهترین غذایی که پختم: تجربه‌های نی نی سایتی

سلام دوستای گلم! امروز می‌خوام درباره بهترین غذایی که تا حالا پختم و کلی خاطره خوش ازش دارم باهاتون حرف بزنم. این غذا رو با الهام از تجربه‌های کاربرا توی نی نی سایت درست کردم و نتیجه‌اش فوق‌العاده شد.

عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

خیلی وقت بود دنبال یه غذای جدید و خوشمزه می‌گشتم که هم سریع آماده بشه و هم همه اهل خونه دوست داشته باشن. توی نی نی سایت کلی تاپیک مختلف پیدا کردم درباره غذاهای پیشنهادی مامانا. بعد از کلی گشت و گذار، یه دستور پخت نظرمو جلب کرد: “مرغ ترش با رب انار و گردو”.

  • ✔️اولین چیزی که نظرمو جلب کرد سادگی مواد اولیه بود. همه رو توی خونه داشتم!
  • ✔️دوم اینکه دستور پختش خیلی واضح و مرحله به مرحله توضیح داده شده بود.
  • ✔️سوم اینکه کلی کامنت مثبت زیرش بود و همه از طعمش تعریف کرده بودن.
  • ✔️چهارم اینکه به نظرم یه غذای مجلسی و شیک میومد که میتونستم برای مهمون هم درست کنم.
  • ✔️پنجم اینکه عاشق طعم رب انار و گردو هستم و میدونستم ترکیبش با مرغ عالی میشه.

با کلی ذوق و شوق دست به کار شدم. مرغ رو تفت دادم، پیاز داغ درست کردم، رب انار و گردو رو اضافه کردم و یه عطر محشر کل خونه رو پر کرد.

بعد از حدود یک ساعت که مرغ حسابی پخت و جا افتاد، وقت کشیدن غذا شد. ظاهرش هم مثل عطرش عالی بود! با برنج زعفرانی و سبزی خوردن تزیینش کردم و گذاشتم روی میز.

همه اهل خونه از طعمش کلی تعریف کردن. حتی بچه‌ها که معمولاً خیلی سخت‌گیرن، کلی خوردن و ازم خواستن بازم از این غذا درست کنم.

خلاصه تجربه ها در نی نی سایت – 26 مورد:

  • ✔️کاربر نگار: “من همیشه با پیاز زیاد درست میکنم خیلی خوشمزه تر میشه. “
  • ✔️کاربر سارا: “من یه قاشق شکر هم اضافه میکنم که طعمش ملس بشه. “
  • ✔️کاربر لیلا: “من به جای گردو از بادوم هم استفاده کردم خیلی خوب شد. “
  • ✔️کاربر مریم: “من همیشه از مرغ بدون استخوان استفاده میکنم که راحت تر خورده بشه. “
  • ✔️کاربر فاطمه: “من یه کم زعفرون هم به مرغ اضافه میکنم عطرش عالی میشه. “
  • ✔️کاربر زهرا: “من همیشه از رب انار خونگی استفاده میکنم طعمش خیلی بهتره. “
  • ✔️کاربر صبا: “من یه کم آب نارنج هم اضافه میکنم که طعمش ترش تر بشه. “
  • ✔️کاربر مینا: “من به جای تفت دادن مرغ، اول آب پز میکنم بعد تفت میدم. “
  • ✔️کاربر هانیه: “من یه کم دارچین هم اضافه میکنم که طعمش گرم تر بشه. “
  • ✔️کاربر الناز: “من یه کم فلفل دلمه ای هم بهش اضافه میکنم که خوش عطر بشه. “
  • ✔️کاربر نازنین: “من همیشه قبل از پختن مرغ، اونو مزه دار میکنم. “
  • ✔️کاربر رها: “من به جای برنج با نون هم خوردم خیلی خوشمزه بود. “
  • ✔️کاربر گیتی: “من یه کم پودر سیر هم اضافه میکنم که طعمش قوی تر بشه. “
  • ✔️کاربر فرشته: “من یه کم جعفری خرد شده هم بهش اضافه میکنم. “
  • ✔️کاربر شبنم: “من یه کم پیازچه خرد شده هم بهش اضافه میکنم. “
  • ✔️کاربر یلدا: “من یه کم رب گوجه فرنگی هم اضافه میکنم رنگش بهتر بشه. “
  • ✔️کاربر آیدا: “من یه کم آلو بخارا هم بهش اضافه میکنم که طعمش ملس بشه. “
  • ✔️کاربر مهسا: “من به جای آب، از آب مرغ استفاده میکنم. “
  • ✔️کاربر سمانه: “من همیشه با شعله کم میپزم که خوب جا بیفته. “
  • ✔️کاربر نیلوفر: “من یه کم سماق هم بهش اضافه میکنم. “
  • ✔️کاربر پریسا: “من یه کم روغن زیتون هم بهش اضافه میکنم. “
  • ✔️کاربر شیوا: “من یه کم زنجبیل هم بهش اضافه میکنم. “
  • ✔️کاربر رویا: “من همیشه مرغ رو با پوست میپزم. “
  • ✔️کاربر سحر: “من یه کم آبلیمو هم بهش اضافه میکنم. “
  • ✔️کاربر عسل: “من یه کم گلپر هم بهش اضافه میکنم. “
  • ✔️کاربر بهار: “من یه کم زیره هم بهش اضافه میکنم. “






بهترین غذایی که پختم: تجربه هایی از نی نی سایت!

بهترین غذایی که پختم: تجربه هایی از نی نی سایت!

قرمه سبزی جا افتاده با عطر بهشتی

قرمه سبزی همیشه پای ثابت سفره های ما بوده، اما یه بار یه ترفندی از نی نی سایت یاد گرفتم که طعمش رو متحول کرد! از سبزی قرمه سرخ شده فریزری استفاده کردم، ولی قبل از اضافه کردن به خورشت، یه تفت کوچیک با روغن حیوانی بهش دادم. به جرات میتونم بگم عطرش کل خونه رو پر کرد و طعمش هم بی نظیر شد. دیگه هیچ وقت قرمه سبزی رو بدون این ترفند درست نمیکنم!یه قاشق رب گوجه فرنگی و یه کوچولو شکر هم اضافه کردم، ملس شدنش خیلی خوشمزه اش کرد!گوشت خورشتی هم باید اندازه مناسب داشته باشه، نه خیلی ریز نه خیلی درشت. حتما اجازه بدید قرمه سبزی با شعله کم جا بیفته و روغن بندازه. از لوبیا چیتی ایرانی استفاده کنید که لعاب خوبی به خورشتتون بده. آخرای پخت هم کمی آبلیمو اضافه کنید تا ترشی ملایمی داشته باشه.

زرشک پلو با مرغ مجلسی زعفرانی

برای مهمونی زرشک پلو با مرغ درست کردم. مرغ رو با پیاز و سیر و ادویه های خوش عطر حسابی مزه دار کردم و بعد سرخش کردم. برای سسش هم از رب گوجه فرنگی، زعفران دم کرده و کمی آب پرتقال استفاده کردم. مرغ ها رو توی سس گذاشتم تا خوب بپزه و طعم سس رو بگیره. زرشک پلو رو هم با کره و زعفران فراوون دم کردم. ترکیب طعم های شیرین و ترش و زعفرانی واقعا عالی بود!راز خوشمزه شدن زرشک پلو، شستن و خیس کردن مناسب زرشک هست. حتما قبل از تفت دادن زرشک رو بشویید و چند دقیقه خیس کنید. برای اینکه زرشک نسوزه، از کره و روغن مایع به صورت ترکیبی استفاده کنید. به زرشک کمی شکر هم اضافه کنید تا طعم ملس و دلپذیری داشته باشه. برای تزیین زرشک پلو میتونید از خلال پسته و بادام هم استفاده کنید.

ته چین مرغ و بادمجان قالبی

ته چین رو خیلی دوست دارم، ولی همیشه نگران این بودم که خوب از قالب درنیاد. توی نی نی سایت خوندم که اگه قالب رو خوب چرب کنی و ته چین رو خوب فشار بدی، دیگه مشکلی پیش نمیاد. این دفعه دقیقا همین کار رو کردم و نتیجه فوق العاده بود! یه ته چین مرغ و بادمجان قالبی خوشگل و خوشمزه درست کردم که همه رو انگشت به دهن کرد!برای طعم دار کردن مرغ میتونید از پیاز داغ، سیر و ادویه های مختلف استفاده کنید. بادمجون ها رو هم حتما قبل از استفاده سرخ کنید تا آب اضافی اونها گرفته بشه. برای اینکه ته چینتون خوشرنگ بشه، از زعفران دم کرده غلیظ استفاده کنید. موقع چیدن مواد توی قالب، حتما برنج رو خوب فشار بدید تا منسجم بشه. برای اینکه ته چینتون راحت از قالب جدا بشه، بعد از پخت چند دقیقه صبر کنید تا کمی خنک بشه.

پیتزای خونگی با خمیر جادویی

برای تهیه سس پیتزا میتونید از رب گوجه فرنگی، پوره گوجه فرنگی، سیر و ادویه های مختلف استفاده کنید. از مواد دلخواهتون برای روی پیتزا استفاده کنید، مثل قارچ، فلفل دلمه ای، ژامبون و پنیر پیتزا. فر رو از قبل گرم کنید و پیتزا رو با حرارت مناسب بپزید تا خمیر پخته بشه و پنیر پیتزا آب بشه. میتونید برای طعم بهتر از آویشن و پودر سیر هم روی پیتزا استفاده کنید. بعد از پخت پیتزا رو برش بزنید و نوش جان کنید!

سوپ جو پر ملات و مقوی

هوا سرد شده بود و دلم یه سوپ گرم و مقوی میخواست. دستور سوپ جو رو توی نی نی سایت دیدم و با کمی تغییرات درستش کردم. خیلی خوشمزه شد و همه حسابی لذت بردن. برای تهیه سوپ جو میتونید از جو پرک یا جو پوست کنده استفاده کنید. از سبزیجات مختلف مثل هویج، کرفس، جعفری و گشنیز برای طعم و عطر بهتر استفاده کنید. برای اینکه سوپتون مقوی تر بشه، میتونید از مرغ یا گوشت هم استفاده کنید. در آخر هم آبلیمو اضافه کنید تا طعم سوپ ملس و دلپذیر بشه. میتونید برای تزیین سوپ از خامه و جعفری خرد شده هم استفاده کنید.

کباب تابه ای با طعم کباب کوبیده

کباب تابه ای رو همه بلدن، ولی این دفعه یه ترفند از نی نی سایت یاد گرفتم که طعمش رو خیلی بهتر کرد. به جای اینکه پیاز رو رنده کنم، خیلی ریز خرد کردم و با گوشت مخلوط کردم. این کار باعث شد کباب ها آب نندازن و طعمشون هم خیلی شبیه کباب کوبیده بشه!حتما از گوشت چرخ کرده مخلوط گوسفندی و گوساله استفاده کنید. به گوشت کمی نمک، فلفل و زردچوبه اضافه کنید و خوب ورز بدید. تابه رو با کمی روغن چرب کنید و کباب ها رو توی تابه بچینید. با حرارت ملایم کباب ها رو بپزید تا کاملا مغز پخت بشن. میتونید برای طعم بهتر از گوجه فرنگی و فلفل سبز هم کنار کباب ها بپزید.

دلمه برگ مو ترش و شیرین

دلمه برگ مو یکی از غذاهای مورد علاقه منه، ولی درست کردنش یه کم وقت گیره. توی نی نی سایت یه دستور پیدا کردم که خیلی سریع و آسون بود. برگ موها رو چند دقیقه توی آب جوش گذاشتم تا نرم بشن و بعد با مواد دلمه پرشون کردم. طعمش فوق العاده بود!برای تهیه مواد دلمه میتونید از برنج، لپه، گوشت چرخ کرده، پیاز داغ، سبزی دلمه و ادویه های مختلف استفاده کنید. برای اینکه دلمه هاتون طعم ترش و شیرینی داشته باشه، میتونید از شکر و آبغوره هم استفاده کنید. دلمه ها رو توی قابلمه بچینید و با کمی آب بپزید تا برنج و لپه ها کاملا پخته بشن. بعد از پخت چند دقیقه صبر کنید تا دلمه ها کمی خنک بشن و بعد سرو کنید.

خورشت قیمه نذری

خورشت قیمه یکی از غذاهای پرطرفدار ایرانی هست، مخصوصا اگه نذری باشه! برای نذری امسال خورشت قیمه درست کردم و از دستور نی نی سایت استفاده کردم. گوشت رو با پیاز داغ و ادویه ها تفت دادم و بعد لپه و رب گوجه فرنگی رو اضافه کردم. اجازه دادم خورشت خوب جا بیفته و روغن بندازه. طعمش عالی بود و همه خیلی خوششون اومد!حتما از لپه مرغوب استفاده کنید و قبل از پخت چند ساعت خیس کنید. برای اینکه خورشتتون خوشرنگ بشه، از رب گوجه فرنگی با کیفیت استفاده کنید. زعفران دم کرده هم عطر و طعم بی نظیری به خورشت میده. در آخر هم کمی گلاب اضافه کنید تا خورشت عطر خوبی داشته باشه. برای تزیین قیمه میتونید از سیب زمینی سرخ شده استفاده کنید.

ماکارونی با سویا و سبزیجات

ماکارونی یه غذای سریع و آسونه که همه دوستش دارن. این دفعه ماکارونی رو با سویا و سبزیجات درست کردم و خیلی خوشمزه شد. سویا رو خیس کردم و بعد با پیاز داغ و ادویه ها تفت دادم. سبزیجات رو هم جداگونه تفت دادم و بعد با سویا و ماکارونی مخلوط کردم. خیلی سالم و خوشمزه بود!برای تهیه سس ماکارونی میتونید از رب گوجه فرنگی، پوره گوجه فرنگی و ادویه های مختلف استفاده کنید. از سبزیجات دلخواهتون برای ماکارونی استفاده کنید، مثل قارچ، فلفل دلمه ای و هویج. میتونید برای طعم بهتر از آویشن و پودر سیر هم توی سس ماکارونی استفاده کنید. بعد از پخت ماکارونی رو دم کنید تا طعم سس رو به خودش بگیره.

آش رشته خوشمزه و سنتی

آش رشته یکی از آش های سنتی و خوشمزه ایرانی هست که توی فصل سرما خیلی میچسبه. برای درست کردن آش رشته از دستور نی نی سایت استفاده کردم و خیلی خوب شد. رشته آش رو با حبوبات و سبزیجات پختم و با کشک و نعناع داغ تزیین کردم. طعمش عالی بود!برای تهیه آش رشته میتونید از رشته آش، حبوبات (نخود، لوبیا و عدس) و سبزی آش (اسفناج، جعفری و گشنیز) استفاده کنید. برای اینکه آشتون خوشمزه تر بشه، پیاز داغ فراوون درست کنید. کشک رو قبل از استفاده رقیق کنید و با آش مخلوط کنید. برای تزیین آش از کشک، نعناع داغ و پیاز داغ استفاده کنید.

میرزا قاسمی اصیل گیلانی

میرزا قاسمی یکی از غذاهای خوشمزه و ساده شمالی هست. برای درست کردن میرزا قاسمی اصیل گیلانی از دستور نی نی سایت استفاده کردم و خیلی خوب شد. بادمجون ها رو روی ذغال کباب کردم و بعد پوستشون رو گرفتم و با گوجه فرنگی و سیر تفت دادم. طعمش فوق العاده بود!حتما بادمجون ها رو روی ذغال کباب کنید تا طعم دودی بگیرن. گوجه فرنگی ها رو هم رنده کنید و با بادمجون ها تفت بدید. سیر رو هم ریز خرد کنید و به مواد اضافه کنید. در آخر هم تخم مرغ ها رو بشکنید و روی مواد بریزید و هم بزنید تا بپزه.

کتلت گوشت با سیب زمینی

کتلت یکی از غذاهای نوستالژیک و پرطرفدار ایرانی هست. برای درست کردن کتلت گوشت با سیب زمینی از دستور نی نی سایت استفاده کردم و خیلی خوشمزه شد. گوشت چرخ کرده، سیب زمینی رنده شده، پیاز رنده شده و ادویه ها رو با هم مخلوط کردم و توی روغن سرخ کردم. خیلی ساده و خوشمزه بود!حتما سیب زمینی و پیاز رو رنده کنید و آب اضافی اونها رو بگیرید. به مواد کتلت کمی آرد نخودچی هم اضافه کنید تا منسجم بشه. تابه رو با کمی روغن چرب کنید و کتلت ها رو توی تابه بچینید. با حرارت ملایم کتلت ها رو سرخ کنید تا کاملا مغز پخت بشن.

عدس پلو مجلسی با کشمش و خرما

عدس پلو یکی از غذاهای خوشمزه و مقوی ایرانی هست. برای درست کردن عدس پلو مجلسی از دستور نی نی سایت استفاده کردم و خیلی خوب شد. عدس رو پختم و با برنج مخلوط کردم و با کشمش و خرما تزیین کردم. طعمش عالی بود!عدس رو قبل از پخت چند ساعت خیس کنید. برای اینکه عدس پلوتون خوشمزه تر بشه، از پیاز داغ فراوون استفاده کنید. کشمش و خرما رو هم قبل از تزیین کمی تفت بدید. میتونید برای طعم بهتر از گوشت چرخ کرده هم توی عدس پلو استفاده کنید.

کوفته تبریزی اصیل

کوفته تبریزی یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی هست که طرفداران زیادی داره. برای درست کردن کوفته تبریزی اصیل از دستور نی نی سایت استفاده کردم و خیلی خوب شد. گوشت چرخ کرده، برنج، لپه، سبزی کوفته و ادویه ها رو با هم مخلوط کردم و کوفته ها رو درست کردم و توی سس گوجه فرنگی پختم. طعمش فوق العاده بود!حتما گوشت چرخ کرده رو خوب ورز بدید تا کوفته ها وا نرن. برای تهیه سس گوجه فرنگی میتونید از رب گوجه فرنگی، پوره گوجه فرنگی و ادویه های مختلف استفاده کنید. بعد از پخت کوفته ها رو توی سس بچینید و اجازه بدید سس به خورد کوفته ها بره.

شامی کباب خوشمزه و خانگی

شامی کباب یکی از غذاهای خوشمزه و ساده ایرانی هست که میشه به راحتی تو خونه درست کرد. برای درست کردن شامی کباب از دستور نی نی سایت استفاده کردم و خیلی خوشمزه شد. گوشت چرخ کرده، سیب زمینی آبپز، پیاز رنده شده و ادویه ها رو با هم مخلوط کردم و توی روغن سرخ کردم. خیلی ساده و خوشمزه بود!حتما سیب زمینی آبپز رو خوب له کنید. پیاز رنده شده رو هم خوب فشار بدید تا آب اضافی اون گرفته بشه. به مواد شامی کمی آرد نخودچی هم اضافه کنید تا منسجم بشه. تابه رو با کمی روغن چرب کنید و شامی ها رو توی تابه بچینید. با حرارت ملایم شامی ها رو سرخ کنید تا کاملا مغز پخت بشن.

مرغ شکم پر خوش عطر و طعم

مرغ شکم پر یکی از غذاهای مجلسی و خوشمزه ایرانی هست که برای مهمونی ها خیلی مناسبه. برای درست کردن مرغ شکم پر از دستور نی نی سایت استفاده کردم و خیلی عالی شد. مرغ رو با پیاز و ادویه ها مزه دار کردم و داخل شکمش رو با سبزیجات و زرشک و گردو پر کردم و توی فر پختم. طعمش فوق العاده بود!حتما مرغ رو چند ساعت قبل از پخت مزه دار کنید. از سبزیجات دلخواهتون برای پر کردن شکم مرغ استفاده کنید، مثل جعفری، گشنیز و پیازچه. برای اینکه مرغتون خوشرنگ بشه، میتونید قبل از پخت روی مرغ کره بمالید. بعد از پخت مرغ رو برش بزنید و با برنج سرو کنید.

خورشت بادمجان مجلسی

خورشت بادمجان یکی از خورشت های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی هست. برای درست کردن خورشت بادمجان مجلسی از دستور نی نی سایت استفاده کردم و خیلی خوشمزه شد. گوشت رو با پیاز داغ و ادویه ها تفت دادم و بعد بادمجون های سرخ شده رو اضافه کردم و اجازه دادم خورشت خوب جا بیفته. طعمش عالی بود!حتما بادمجون ها رو قبل از سرخ کردن نمک بزنید تا تلخی اونها گرفته بشه. برای اینکه خورشتتون خوشرنگ بشه، از رب گوجه فرنگی با کیفیت استفاده کنید. در آخر هم کمی آبلیمو اضافه کنید تا خورشت طعم ملس و دلپذیری داشته باشه.

لوبیا پلو با گوشت چرخ کرده

لوبیا پلو یکی از غذاهای خوشمزه و ساده ایرانی هست که میشه به راحتی تو خونه درست کرد. برای درست کردن لوبیا پلو با گوشت چرخ کرده از دستور نی نی سایت استفاده کردم و خیلی خوشمزه شد. گوشت چرخ کرده رو با پیاز داغ و ادویه ها تفت دادم و بعد لوبیا سبز رو اضافه کردم و با برنج مخلوط کردم. خیلی ساده و خوشمزه بود!حتما لوبیا سبز رو قبل از پخت خرد کنید. برای اینکه لوبیا پلوتون خوشمزه تر بشه، از پیاز داغ فراوون استفاده کنید. میتونید برای طعم بهتر از دارچین و زیره هم توی لوبیا پلو استفاده کنید.

کشک بادمجان خوشمزه و لذیذ

کشک بادمجان یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی هست که طرفداران زیادی داره. برای درست کردن کشک بادمجان از دستور نی نی سایت استفاده کردم و خیلی خوشمزه شد. بادمجون ها رو سرخ کردم و بعد له کردم و با پیاز داغ و سیر داغ مخلوط کردم و کشک رو اضافه کردم. طعمش فوق العاده بود!حتما بادمجون ها رو قبل از سرخ کردن نمک بزنید تا تلخی اونها گرفته بشه. برای اینکه کشک بادمجان تون خوشمزه تر بشه، از نعناع داغ فراوون استفاده کنید. میتونید برای تزیین کشک بادمجان از گردو خرد شده و پیاز داغ استفاده کنید.

املت گوجه فرنگی با طعم متفاوت

املت گوجه فرنگی یه غذای ساده و سریعه که میشه برای صبحانه یا شام درست کرد. برای درست کردن املت گوجه فرنگی با طعم متفاوت از دستور نی نی سایت استفاده کردم و خیلی خوشمزه شد. گوجه فرنگی ها رو رنده کردم و با پیاز داغ و ادویه ها تفت دادم و بعد تخم مرغ ها رو اضافه کردم. خیلی ساده و خوشمزه بود!برای اینکه املتتون خوشمزه تر بشه، از سیر هم توی املت استفاده کنید. میتونید برای طعم بهتر از سبزیجات معطر هم توی املت استفاده کنید، مثل جعفری و گشنیز. بعد از پخت املت رو با نون سرو کنید.

خورشت کرفس خوش عطر

خورشت کرفس یکی از خورشت های خوشمزه و سالم ایرانی هست. برای درست کردن خورشت کرفس خوش عطر از دستور نی نی سایت استفاده کردم و خیلی خوب شد. گوشت رو با پیاز داغ و ادویه ها تفت دادم و بعد کرفس و سبزیجات (جعفری و نعناع) رو اضافه کردم و اجازه دادم خورشت خوب جا بیفته. طعمش عالی بود!حتما کرفس رو قبل از پخت خرد کنید. برای اینکه خورشتتون خوشمزه تر بشه، از آبلیمو هم توی خورشت استفاده کنید. میتونید برای طعم بهتر از لوبیا چیتی هم توی خورشت استفاده کنید.

آبگوشت دیزی سنگی اصیل

آبگوشت یا دیزی سنگی یکی از غذاهای سنتی و پرطرفدار ایرانی هست که توی دیزی سنگی درست میشه. برای درست کردن آبگوشت دیزی سنگی اصیل از دستور نی نی سایت استفاده کردم و خیلی خوشمزه شد. گوشت، نخود، لوبیا، سیب زمینی، گوجه فرنگی و ادویه ها رو توی دیزی سنگی ریختم و با آب پختم. طعمش فوق العاده بود!حتما از گوشت با استخوان استفاده کنید تا آبگوشت خوشمزه تر بشه. نخود و لوبیا رو هم قبل از پخت خیس کنید. بعد از پخت آبگوشت رو با نون سنگک و سبزی خوردن سرو کنید.

کوفته برنجی خوشمزه و ساده

کوفته برنجی یکی از غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی هست که میشه به راحتی تو خونه درست کرد. برای درست کردن کوفته برنجی از دستور نی نی سایت استفاده کردم و خیلی خوشمزه شد. برنج پخته، گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده و ادویه ها رو با هم مخلوط کردم و کوفته ها رو درست کردم و توی سس گوجه فرنگی پختم. خیلی ساده و خوشمزه بود!حتما برنج پخته رو خوب له کنید. برای تهیه سس گوجه فرنگی میتونید از رب گوجه فرنگی، پوره گوجه فرنگی و ادویه های مختلف استفاده کنید. بعد از پخت کوفته ها رو توی سس بچینید و اجازه بدید سس به خورد کوفته ها بره.

خوراک لوبیا چیتی مقوی و خوش طعم

خوراک لوبیا چیتی یکی از غذاهای مقوی و خوش طعم ایرانی هست که میشه برای صبحانه یا شام درست کرد. برای درست کردن خوراک لوبیا چیتی از دستور نی نی سایت استفاده کردم و خیلی خوشمزه شد. لوبیا چیتی رو پختم و با پیاز داغ، سیر و ادویه ها تفت دادم و با نون سرو کردم. خیلی ساده و خوشمزه بود!حتما لوبیا چیتی رو قبل از پخت خیس کنید. برای اینکه خوراک لوبیاتون خوشمزه تر بشه، از رب گوجه فرنگی هم توی خوراک استفاده کنید. میتونید برای طعم بهتر از فلفل دلمه ای هم توی خوراک استفاده کنید.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا