آشپزی جدید: 20 تجربه ناب از نی نی سایت
سلام دوستان! این روزها تب و تاب آشپزی خیلی بالا گرفته. من هم مثل خیلی از شماها دلم می خواد غذاهای جدید و خوشمزه رو امتحان کنم. توی اینترنت و مخصوصا نی نی سایت خیلی دنبال ایده گشتم و یه عالمه تجربه جالب پیدا کردم. این پایین 20 تا از بهترین و کاربردیترین نکاتی که یاد گرفتم رو براتون خلاصه کردم:
این نکات حاصل گشت و گذار من در تاپیکهای مختلف آشپزی نی نی سایته و امیدوارم برای شما هم مفید باشه:
- ✔️
1. راز پفکی شدن کتلت:
کمی آرد نخودچی به مایه کتلت اضافه کنید. - ✔️
2. طعم بی نظیر قیمه:
یک قاشق رب انار آخر پخت به قیمه اضافه کنید. - ✔️
3. خورشت کرفس خوشمزه:
برای اینکه خورشت کرفس تلخ نشه، قبل از پختن، کرفس رو کمی تفت بدید. - ✔️
4. ته دیگ سیب زمینی ترد:
سیب زمینی ها رو نازک برش بزنید و قبل از چیدن کف قابلمه، کمی نمک و زردچوبه بزنید. - ✔️
5. مرغ زعفرانی آبدار:
مرغ رو قبل از پختن در آبلیمو و زعفران بخوابونید. - ✔️
6. قورمه سبزی جا افتاده:
سبزی قورمه رو حسابی سرخ کنید. - ✔️
7. سوپ جو خوش طعم:
یک تکه قلم گوسفند به سوپ جو اضافه کنید. - ✔️
8. ماکارونی خوشمزه تر:
یک قاشق سس کچاپ به مایه ماکارونی اضافه کنید. - ✔️
9. سالاد الویه رژیمی:
از ماست یونانی به جای سس مایونز استفاده کنید. - ✔️
10. کوکو سبزی پفکی:
یک قاشق آرد و یک قاشق ماست به مایه کوکو سبزی اضافه کنید. - ✔️
11. رفع بوی زهم گوشت:
گوشت رو قبل از پختن در آب و سرکه بخوابونید. - ✔️
12. جلوگیری از وارفتن دلمه:
داخل دلمه ها کمی برنج خام بریزید. - ✔️
13. برنج مجلسی:
یک قاشق روغن حیوانی به برنج پخته شده اضافه کنید. - ✔️
14. خوشمزه شدن املت:
کمی پیاز داغ به املت اضافه کنید. - ✔️
15. طعم جدید آش رشته:
کمی کشک بادمجون به آش رشته اضافه کنید. - ✔️
16. فلافل خوش طعم:
نخودها رو قبل از چرخ کردن به مدت 24 ساعت خیس کنید و چند حبه سیر اضافه کنید. - ✔️
17. همبرگر خانگی آبدار:
به مایه همبرگر کمی پیاز رنده شده اضافه کنید. - ✔️
18. طعم بی نظیر پیتزا:
از پنیر پیتزای با کیفیت استفاده کنید. - ✔️
19. خوش طعم شدن عدس پلو:
عدس رو قبل از پختن کمی تفت بدید. - ✔️
20. راز پخت کیک اسفنجی عالی:
سفیده و زرده تخم مرغ رو جداگانه بزنید.

منتظر نظرات و تجربیات شما هم هستم!
حتما این نکات رو امتحان کنید و نتیجهش رو با من به اشتراک بگذارید.
آشپزی جدید: کوله باری از تجربه های نی نی سایتی!
سلام به همه کدبانوهای عزیز و دوست داشتنی! مدتیه که درگیر یه چالش جذاب شدم: امتحان کردن دستورهای غذایی جدیدی که توی نی نی سایت پیدا کردم. این شد که تصمیم گرفتم تجربیاتم رو با شما هم به اشتراک بذارم. امیدوارم این پست براتون مفید باشه و بتونید غذاهای خوشمزه و جدیدی رو امتحان کنید.
1. قورمه سبزی گیاهی با سویا
اولین تجربه ام قورمه سبزی گیاهی با سویا بود. راستش اولش یکم تردید داشتم ولی نتیجه فوق العاده شد! سویا طعم گوشت رو خیلی خوب گرفته بود و خورشت خیلی خوشمزه و لذیذ شده بود. نکته مهم اینه که سویا رو قبلش خوب خیس کنید و آبش رو کامل بگیرید تا بوی نامطبوعش از بین بره. من از لوبیای چیتی هم توش استفاده کردم که بافت خیلی خوبی بهش داد. حتما امتحانش کنید، حتی اگه گیاهخوار نیستید!ادویه های قورمه سبزی رو هم حسابی تفت بدید تا عطرشون بلند شه. لیمو عمانی یادتون نره!
2. لازانیا بدون گوشت
لازانیا بدون گوشت، یه گزینه عالی برای کساییه که دنبال یه غذای خوشمزه و سبک هستن. من از قارچ، اسفناج و پنیر ریکوتا استفاده کردم و خیلی خوشمزه شد. سس بشامل رو هم خودتون درست کنید تا طعم بهتری داشته باشه. ورقه های لازانیا رو خیلی نپزید چون داخل فر هم پخته میشن. به جای پنیر ریکوتا میتونید از پنیر ماسکارپونه هم استفاده کنید. فلفل دلمه ای رنگی هم خیلی لازانیا رو خوشگل میکنه. یه کم آویشن هم بهش اضافه کنید خیلی خوش عطر میشه.
3. آش رشته فوری
یه روز وقت نداشتم و دنبال یه دستور آش رشته فوری میگشتم. یه دستور توی نی نی سایت پیدا کردم که خیلی سریع آماده میشد و طعمش هم خوب بود. از رشته آش آماده استفاده کردم و حبوبات پخته شده رو هم از قبل آماده داشتم. پیاز داغ و نعناع داغ هم از قبل درست کرده بودم که کارم سریعتر پیش بره. آرد رو هم با آب سرد مخلوط کردم تا گلوله نشه. کشک رو هم حتما قبل از اضافه کردن به آش رقیق کنید. اگه وقت ندارید، این دستور خیلی به دردتون میخوره.
4. کتلت مرغ و سیب زمینی
کتلت مرغ و سیب زمینی یه غذای ساده و خوشمزه است که همه بچه ها دوستش دارن. من یه دستور جدید پیدا کردم که توش یه کم سبزیجات معطر هم داشت و خیلی طعم خوبی بهش داده بود. مرغ رو چرخ کرده و با سیب زمینی رنده شده و پیاز رنده شده مخلوط کردم. جعفری و گشنیز خرد شده هم بهش اضافه کردم. یه کم آرد سوخاری هم بهش اضافه کردم تا منسجم تر بشه. توی روغن کم با حرارت ملایم سرخ کردم. با نون و گوجه و خیارشور خیلی خوشمزه میشه.
5. کوکو سبزی مجلسی
کوکو سبزی مجلسی یه غذای شیک و خوشمزه است که میتونید برای مهمونی ها هم درست کنید. من توی کوکو سبزی از گردو و زرشک هم استفاده کردم و خیلی خوشمزه شد. سبزی کوکو رو خوب خرد کنید. تخم مرغ ها رو خوب هم بزنید تا پف کنه. گردو و زرشک رو هم ریز خرد کنید. توی روغن کم با حرارت ملایم سرخ کنید. میتونید با نون و ماست و خیار هم سرو کنید.
6. میرزا قاسمی اصیل گیلانی
میرزا قاسمی یه غذای خوشمزه گیلانی هست که خیلی ها دوستش دارن. من یه دستور اصیل پیدا کردم که طعمش دقیقا مثل میرزا قاسمی های شمال بود. بادمجون ها رو روی آتیش کبابی کنید. پوست گوجه ها رو بگیرید و ریز خرد کنید. سیر رو هم رنده کنید. همه مواد رو با هم تفت بدید تا آبش کشیده بشه. تخم مرغ ها رو هم بهش اضافه کنید و هم بزنید تا بپزه. با نون و ترشی خیلی خوشمزه میشه.
7. عدس پلو با گوشت چرخ کرده
عدس پلو با گوشت چرخ کرده یه غذای مقوی و خوشمزه است که همه دوستش دارن. من یه دستور جدید پیدا کردم که توش کشمش و خرما هم داشت و خیلی طعم خوبی بهش داده بود. عدس رو از قبل خیس کنید و بپزید. گوشت چرخ کرده رو با پیاز تفت بدید. کشمش و خرما رو هم تفت بدید. همه مواد رو لابه لای برنج بریزید و دم کنید. با ماست و خیار خیلی خوشمزه میشه.
8. سوپ جو پرک
سوپ جو پرک یه سوپ ساده و مقوی هست که برای سرماخوردگی خیلی خوبه. من یه دستور جدید پیدا کردم که توش هویج و کرفس هم داشت و خیلی طعم خوبی بهش داده بود. جو پرک رو بشویید و با آب بپزید. هویج و کرفس رو هم ریز خرد کنید و به سوپ اضافه کنید. مرغ یا گوشت رو هم بپزید و ریش ریش کنید و به سوپ اضافه کنید. در آخر جعفری خرد شده هم بهش اضافه کنید. با آبلیمو خیلی خوشمزه میشه.
9. سوسیس بندری خانگی
سوسیس بندری خانگی یه غذای تند و خوشمزه است که خیلی ها دوستش دارن. من یه دستور جدید پیدا کردم که توش فلفل دلمه ای هم داشت و خیلی طعم خوبی بهش داده بود. سوسیس رو حلقه حلقه کنید و تفت بدید. پیاز و فلفل دلمه ای رو هم ریز خرد کنید و تفت بدید. رب گوجه فرنگی و ادویه ها رو هم بهش اضافه کنید و تفت بدید. همه مواد رو با هم مخلوط کنید و با نون سرو کنید. تندی این غذا بستگی به مقدار فلفلش داره.
10. دلمه برگ مو
دلمه برگ مو یه غذای خوشمزه و مجلسی هست که خیلی ها دوستش دارن. من یه دستور جدید پیدا کردم که توش لپه و برنج نیم دانه هم داشت و خیلی طعم خوبی بهش داده بود. برگ مو ها رو بشویید و بجوشونید. لپه و برنج رو هم بپزید. گوشت چرخ کرده رو با پیاز تفت بدید. همه مواد رو با هم مخلوط کنید و داخل برگ مو بپیچید. توی قابلمه بچینید و با آب و شکر و سرکه بپزید. این غذا رو میتونید هم گرم و هم سرد سرو کنید.
11. پیتزا خانگی با خمیر جادویی
پیتزا خانگی با خمیر جادویی، یه پیتزای خوشمزه و نرمه که درست کردنش خیلی راحته. خمیرش خیلی خوب ور میاد و طعم خوبی داره. آرد، شکر، خمیر مایه، نمک و روغن رو با هم مخلوط کنید. آب ولرم رو کم کم اضافه کنید و ورز بدید تا خمیر یکدست بشه. خمیر رو بذارید یه جای گرم تا ور بیاد. بعد از ور اومدن، خمیر رو پهن کنید و مواد پیتزا رو روش بچینید. توی فر با حرارت مناسب بپزید.
12. خورش قیمه بادمجان
خورش قیمه بادمجان یه غذای خوشمزه و اصیله که همه دوستش دارن. بادمجان هاش باید خوب سرخ بشن تا طعم خوبی به خورشت بدن. گوشت رو با پیاز تفت بدید. لپه رو از قبل خیس کنید و به گوشت اضافه کنید. رب گوجه فرنگی و ادویه ها رو هم بهش اضافه کنید و تفت بدید. بادمجون ها رو هم سرخ کنید. همه مواد رو با هم بپزید تا جا بیفته. با برنج سرو کنید.
13. ماکارونی با سویا
ماکارونی با سویا یه غذای ساده و ارزونه که برای روزهایی که وقت ندارید خیلی مناسبه. سویا رو خوب طعم دار کنید تا خوشمزه بشه. سویا رو خیس کنید و آبش رو بگیرید. پیاز رو تفت بدید و سویا رو بهش اضافه کنید. رب گوجه فرنگی و ادویه ها رو هم بهش اضافه کنید و تفت بدید. ماکارونی رو آبکش کنید و با سس مخلوط کنید. با سالاد سرو کنید.
14. ته چین مرغ
ته چین مرغ یه غذای مجلسی و خوشمزه است که برای مهمونی ها خیلی مناسبه. ته دیگش باید حسابی طلایی و برشته بشه. برنج رو آبکش کنید. مرغ رو بپزید و ریش ریش کنید. تخم مرغ، ماست و زعفران رو با هم مخلوط کنید. برنج رو با مواد مخلوط کنید و لایه لایه با مرغ توی قابلمه بریزید. توی فر یا روی گاز بپزید. با زرشک و خلال پسته تزیین کنید.
15. سالاد الویه رژیمی
سالاد الویه رژیمی یه سالاد خوشمزه و کم کالریه که برای کسایی که رژیم دارن خیلی مناسبه. به جای سس مایونز از ماست چکیده استفاده کنید. سیب زمینی و تخم مرغ رو بپزید و رنده کنید. خیارشور و هویج رو هم ریز خرد کنید. نخود فرنگی رو هم اضافه کنید. ماست چکیده، آبلیمو، نمک و فلفل رو با هم مخلوط کنید و به سالاد اضافه کنید. سالاد رو چند ساعت توی یخچال بذارید تا خنک بشه.
16. خوراک لوبیا چیتی
خوراک لوبیا چیتی یه غذای مقوی و سیر کننده است که برای صبحانه یا شام خیلی مناسبه. با نون سنگک داغ خیلی خوشمزه میشه. لوبیا چیتی رو از قبل خیس کنید و بپزید. پیاز رو تفت بدید و رب گوجه فرنگی و ادویه ها رو بهش اضافه کنید. لوبیا رو بهش اضافه کنید و بپزید تا جا بیفته. میتونید با آبلیمو سرو کنید.
17. کباب تابه ای
کباب تابه ای یه غذای سریع و آسونه که برای وقتایی که عجله دارید خیلی مناسبه. با گوجه فرنگی کبابی خیلی خوشمزه میشه. گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، نمک و فلفل رو با هم مخلوط کنید و ورز بدید. گوشت رو توی تابه پهن کنید و بپزید. میتونید با برنج یا نون سرو کنید. گوجه فرنگی ها رو هم کنار کباب تابه ای بپزید.
18. شیر برنج
شیر برنج یه دسر خوشمزه و مقوی است که برای بچه ها خیلی مفیده. با گلاب و دارچین خیلی خوش عطر میشه. برنج رو بشویید و با شیر بپزید. شکر رو هم بهش اضافه کنید و بپزید تا غلیظ بشه. در آخر گلاب و دارچین رو هم بهش اضافه کنید. میتونید سرد یا گرم سرو کنید.
19. آش جو
آش جو یه آش مقوی و سیر کننده است که برای فصل سرما خیلی مناسبه. با کشک و نعناع داغ خیلی خوشمزه میشه. جو رو از قبل خیس کنید و بپزید. حبوبات رو هم از قبل خیس کنید و بپزید. پیاز و سبزی آش رو تفت بدید. همه مواد رو با هم مخلوط کنید و بپزید تا جا بیفته. با کشک و نعناع داغ سرو کنید.
20. حلوا هویج
حلوا هویج یه حلوای خوشمزه و متفاوته که حتما باید امتحانش کنید. با پودر هل و گلاب خیلی خوش عطر میشه. هویج رو بپزید و پوره کنید. آرد رو تفت بدید تا بوی خامیش گرفته بشه. شکر و آب رو با هم بجوشونید تا شربت درست بشه. هویج پوره شده و شربت رو به آرد اضافه کنید و هم بزنید تا حلوا جمع بشه. در آخر پودر هل و گلاب رو هم بهش اضافه کنید.







کتلت رو با ترکیب آرد نخودچی امتحان کردم، معجزه میکنه واقعا. حسابی پف دار میشه و بچه ها عاشقش شدن. یه بار هم زدن سفیده تخم مرغ رو جداگانه به مایه اضافه کردم، دیگه عالی شد.
توی قیمه رب انار عالیه ولی یه بار به جای رب، از آبغوره استفاده کردم. طعم ترش و ملسی میده که جالبه. حتما تست کنید.
ته دیگ سیب زمینی کلاسیک همیشه کاربردیه. یه ترفند خوب اینه که بعد از چیدن سیب زمینی ها، یه لایه نازک پنیر پیتزا روش بریزید. تو فر میذارم که تردتر بشه.
عدس پلو رو من با پیازچه و سیر تازه خرد شده میپزم. عطرش خیلی بیشتر میشه. اگر دوست دارید یه کم زیره هم اضافه کنید.
یه نکته ریز برای سوپ جو: اگه حوصله ندارید قلم بپزید، یه تیکه کره آب شده آخر کار روش بریزید. حسابی خامه ای میشه طعمش.
دلمه برگ مو رو من با آلبالو خشک درست میکنم. ترشی و شیرینی جالبی میده. یه بار هم به جای برنج از بلغور استفاده کردم، بافتش خیلی بهتر شد.
پیتزا خمیرش مهمه. من یه قاشق ماست به مایه خمیر اضافه میکنم. نرمی و طعمش فوق العاده میشه. تو فر هم بهتر میپزه.
برای کیک اسفنجی، زرده رو با عسل میزنم. پف میکنه و رنگش خوشگل تر میشه. یه بار هم وانیل رو جایگزین پودر هل کردم، نتیجه جالب بود.
مرغ زعفرانی رو من با مقداری پوره انار مخلوط میکنم. هم رنگش قشنگ تر میشه هم مزه بهتری میگیره. اگه دوست دارید امتحان کنید
میرزا قاسمی رو با کمی پودر گردو درست کنید. طعم دودی جالبی میده. یادمه اولین بار که اینو امتحان کردم، مهمونا فکر کردن کباب دودیه